Hva er typene metallservise

Hva er typene metallservise

Servise er en viktig husholdningsartikkel i folks daglige liv.Nå for tiden finnes det mange typer servise, og servise av metall er en av dem.Mange tror at servise av metall refererer til servise i rustfritt stål.Faktisk er typene metallservise langt mer enn servise i rustfritt stål.Hva er de vanlige typene?

1. Servise i rustfritt stål:

Denne typen servise har egenskapene til korrosjonsbestandighet og høy temperaturbestandighet, men den vil ruste etter at den er farget av sure stoffer eller polert med harde gjenstander som sandpapir og fin sand.Å bake den på bålet kan forhindre at den ruster og forlenge levetiden.

2. Aluminiumsservise:

Lett, slitesterk og rimelig.Imidlertid vil overdreven akkumulering av aluminium i menneskekroppen forårsake åreforkalkning, osteoporose og demens hos eldre.

3.Kobber servise:

Voksne har omtrent 80 gram kobber i kroppen.Når de mangler, vil de lide av leddgikt og ortopediske sykdommer.Bruken av kobberservise kan supplere kobberinnholdet i menneskekroppen.Ulempen med kobberservise er at det vil produsere "patina" etter rust.Både irrer og blåalun er giftige stoffer som gjør folk syke, kaster opp og til og med fører til alvorlige forgiftningsulykker, så servise med patina kan ikke brukes.

4.Emaljert servise:

Emaljeprodukter er generelt ikke giftige, men disse serviset er laget av jern og belagt med emalje.Emaljen inneholder blyforbindelser som blysilikat, som kan være skadelig for menneskekroppen hvis den ikke behandles riktig.

5.Servise av jern:

Jern deltar i syntesen av hemoglobin i menneskekroppen og er et uunnværlig sporelement for menneskekroppen.Derfor er bruk av jernservise bra for helsen, men rustne jernservise kan ikke brukes, det vil føre til oppkast, diaré, tap av matlyst og annen sykdom i fordøyelseskanalen.

Typene metallservise introduseres her, jeg håper denne artikkelen vil være nyttig for deg

 


Innleggstid: 13. september 2022